pühapäev, 1. november 2015

Sünnipäev: Sünnipäevakuu plaanid.

Tere head lugejad!

Kuna täna on meie sünnpäev, siis kirjutan ka väikese ülevaate, et mida novembrikuu jooksul oodata.



Esimese sünnipäeva postitusena tuli välja väike tagasivaade meie esimesele aastale numbrites. Juhul, kui olete huvitatud meie statistikast, siis seda postitust saab lugeda SIIT.

Aga mis siis veel tulekul?

Kõigepealt on tulemas nii Liisi kui ka minu meie esimese aasta topid: 5 top filmi ja 5 top etendust. Teeme eraldi postitused, sest muidu veniks see üks postitus päris pikaks. Me ootame väga, et teiega oma esimese blogiaasta lemmikuid jagada!

Siis vaatame ka tulevikku, et millised on meie oodatumad lavastused ja filmid sel hooajal. Järjekordselt tuleb kaks eraldi postitust, sest ehkki kohati meie maitsed kattuvad, siis on meil kummalgi kindlasti omad eelistused nii žanrite kui ka lavastajate kui ka teatrite osas. Ja ma usun, et võib juhtuda ka seda, et Liis on võib-olla näinud juba seda, mida mina veel ei ole ja vastupidi, nii et meie ootused ja huvid erinevad.

Siis peame sünnipäeva puhul maha mõned arutelud, kus võtame ette sellised teemad nagu teatrilavastuste kavad ja nende kujundused, sellest, kuidas saada noori ooperisse, mida tähendab üksi teatri ja kino külastamine, mida tähendab kinoetikett ja palju muud.

Kindlasti jagame ka oma mõtteid ja kogemusi esimese blogiaasta kohta, et mida me oleme õppinud, milliseid naljakaid juhtumeid oleme kogenud selle aasta jooksul.

Kõigele sellele pikime vahele ka kinkeloose ja kui kõik läheb hästi ja plaanipäraselt, siis tuleb meile blogisse novembrikuus ka külalisi.

Jääge meiega!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar